1. Huwelijk van Guy Van Sande voorbij: “Niemand begreep dat Nathalie bij hem bleef”
  Showbizz
  3

  Huwelijk van Guy Van Sande voorbij: “Niemand begreep dat Nathalie bij hem bleef”

  Vijf jaar nadat hij in opspraak kwam, gaan Guy Van Sande (58) en zijn vrouw Nathalie (33) alsnog uit elkaar. Dat meldt Dag Allemaal. Nochtans was zij zelfs na z’n veroordeling tot drie jaar cel met uitstel voor het verspreiden en maken van kinderporno trouw aan z’n zijde gebleven. Een nieuwe regeling voor omgang met haar dochtertje is er nog niet, maar Nathalie heeft nu wel alle recht om daarnaar te vragen.
 1. Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”
  Play
  Rode Duivels

  Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”

  Bondscoach Roberto Martínez reageert opgelucht na de wedstrijd tegen Finland. Niet enkel omdat de Rode Duivels wonnen, maar vooral omdat de blessureperikelen achter de rug lijken: “Als je me voor het toernooi vroeg wat mijn doel was, dan wou ik enerzijds negen op negen pakken en anderzijds alle geblesseerde spelers weer speelklaar krijgen. Ik ben zeer tevreden om Eden (Hazard), Axel (Witsel) en Kevin (De Bruyne) 90 minuten te zien spelen.” Bekijk hierboven zijn volledige reactie.
 1. Slechts 384 inspraakreacties over nieuwe Vlaamse stralingsnormen 5G

  Slechts 384 inspraakre­ac­ties over nieuwe Vlaamse stralings­nor­men 5G

  De Vlaamse overheid heeft maar 384 inspraakreacties gekregen tijdens de publieke consultatieronde over de nieuwe stralingsnormen om 5G mogelijk te maken. Dat is veel minder dan in andere openbare consultaties die over heel Vlaanderen worden georganiseerd. De meeste reacties gaan over de impact van straling op de gezondheid. Dat meldt minister van Omgeving Zuhal Demir. Volgens de N-VA-minister was de gezondheid ook de eerste prioriteit bij het opmaken van de normen.