Speeldag 29 JPL

 1. LIVE. Kompany zet Diaby in de basis voor ‘Clasico’ op Sclessin
  Play
  Jupiler Pro League
  2

  LIVE. Kompany zet Diaby in de basis voor ‘Clasico’ op Sclessin

  12:36
 2. Degryse keek naar persconferentie van Kompany: "Ik zie in hem een toekomstige grote trainer, maar dat wil niet zeggen dat ik álles wat hij doet goed vind"
  PREMIUM
  Anderlecht
  21

  Degryse keek naar persconfe­ren­tie van Kompany: "Ik zie in hem een toekomsti­ge grote trainer, maar dat wil niet zeggen dat ik álles wat hij doet goed vind"

  7:58
 1. Alle lichaamsdelen van Nederlandse Ichelle (29) gevonden: Vlaamse die zich bezighoudt met “zwarte magie” verdacht van moord
  Play

  Alle lichaamsde­len van Nederland­se Ichelle (29) gevonden: Vlaamse die zich bezighoudt met “zwarte magie” verdacht van moord

  De familie van de vermoorde Nederlandse Ichelle van de Velde (29) kan eindelijk waardig afscheid van haar nemen. Het zoekteam van Stichting Signi Zoekhonden vond zaterdag het laatste ontbrekende lichaamsdeel van de Oostburgse in het uitwateringskanaal tussen Sluis en Cadzand-Bad. De jonge vrouw was sinds half december vermist. Een 44-jarige Vlaamse vrouw, die bezig is met “zwarte magie”, wordt verdacht van de moord op Ichelle.
 1. Eva Daeleman over de toenemende mentale problemen: "We grijpen snel naar pillen, maar kan de media alsjeblieft ook wat positiever zijn?”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”

  Door de emotionele gevolgen van de coronacrisis zijn psychische klachten alom tegenwoordig. Eva Daeleman (30), die in het verleden wel vaker openhartig sprak over haar mentale perikelen, vindt dat de media haar verantwoordelijkheid moet nemen. “We worden voortdurend bang gemaakt, en hebben dringend nood aan handvatten om ons welzijn te verbeteren”, vertelt ze aan Magali in een nieuwe HLN Talks.
 2. Het wandelen beu? 6 originele activiteiten voor een gegarandeerd weekendgevoel

  Het wandelen beu? 6 originele activitei­ten voor een gegaran­deerd weekendge­voel

  En of we het gehad hebben met dat coronavirus en de dagen die steeds meer op elkaar lijken. Zelfs van wandelen worden velen al lang niet meer happy. Gelukkig kunnen we onze vrije tijd ook met andere activiteiten vullen. Wat dacht je van een kleurrijke tentoonstelling met de allerkleinsten, een avontuurlijke fietstocht met pubers of een romantische picknick met je partner? 6 originele tips voor een gegarandeerd weekendgevoel.